Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kartáček v pračcce

Od: veruberu* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, snažila jsem se doma vyčistit pračku od usazenin, tak jsem vyndala plastový zásobník na prášek a avivaž... a jak jsem to horlivě čistila houbičkou a detským zubním kartačkem, tak mi ten kartáček zapadl do té díry, kam odtékají prací prostředky!

Prosím o radu, rukou to nejde a mam strach, že když budu dál prát, tak se může vevnitř něco zničit... díky díky V.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

jistě,poblém nastane jak se kartáček dostane mezi buben a jeho obal, něco by se mohlo rozbít a části sešrotovaného kartáčku by mohly poškodit i čerpadlo. U mě jde celá násypka oddělat a pak se dá s ní dělat bokem cokoliv. Jakou máte pračku?-jaképlnění. "pračka"je velmi široký nepřesný pojem!

veruberu*
hodnocení

pračka je Candy a to plnění je zepředu...

tak odborně rozdělat a vyndat.

veruberu*
10.05.13 20:33
hodnocení

diky

zabu
hodnocení

0x

Ta "díra kam odtékají. . . ", končí v čerpadle, a většinou je před ním filtr. A ten jde rozdělat, a mohlo by to přes něj jít vytáhnout. Možná. Za pokus to stojí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]