Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak provést vyspárování kamenného soklu?

Od: stavebnik odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,
provedl jsem izolaci domu a tuto izolaci zakončil plechovou lištou, jak je vidět z přiložené fotografie. Fólii zakryji zeminou - až pod spodek lišty. Nyní chci vyspárovat kameny zase až k hornímu okraji lišty. Prosím o doporučení čím (jakým materiálem) toto spárování provést (jestli se přímo dělají na to určené nějaké směsi) nebo si mám namíchat maltu (jaký zvolit poměr cementu a písku příp. vápna). Dále by mne zajímalo jak to udělat, kdybych chtěl, aby spáry byly např. černé. A nakonec by mne zajímalo jestli existuje něco na impregnování spár a soklu (něco vodoodpudivého). Děkuji za doporučení.

Jak provést vyspárování kamenného soklu?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Taky to záleží na tom jak chcete aby to vypadalo, já jsem to spároval sanační maltou a drží to dobře už třetí rok. Impregnací je spousta, já jsem použil IMIT.

hodnocení

0x

Koupit pytel potěru,jemný! Stare spáry vyčistit-drolivé vyškrábat co jde,pak namíchat ten potěr , nejprve málo ,vzít spárovačku (dle velikosti spár) norm lžíci-na lžíci trochu betonu,přiložit ke spáře a spárovačkou postupně zamázávat spáry ,až to dílčí kus tak max povrch kamenů omýt vodou a zárohákem.

Ps odkud jste?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]