Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké výčepní zařízení?

Od: weka* odpovědí: 4 změna:

poraďte..chci koupit malé výčepní zařízení na klasické bečky...

díky za tip...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Já mohu doporučit toto.

JABRAKA

Jaké výčepní zařízení?

danecekdan*
hodnocení

0x

Nejdřív vycházej z toho, na jaké pivo jej budeš používat. Ne všechny sudy jsou stejné - třeba na Kozla, Radegasta atd. potřebuješ tzv. "žehličku".

Každopádně bych ale zainvestoval víc, do výčepu s chlazením.

Přesně tak koupit si jen party pípu bez chlazení je k ničemu kupte pěknou mašinku s chlazenim k tomu žehličku a narážečku podle sudu a věřte že to oceníte hlaně v létě :DD

hodnocení

0x

Já jsem měl Pygmy 15K a to je tak pro 10 - 15 lidí jak nás bylo více už nestíhalo chlazení, tak jsem ho prodal a koupil Pygmy 25K a spokojenost.Jinak jsou 3 druhy narážecích hlav, záleží na pivovaru. Stojí okolo 1.000 kč, já ji dostal v pivovaru za odebrané 3 sudy zdarma

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]