Nejste přihlášen/a.
Manželka zatoužila po X letech po nové kuchyni s vestavěnými spotřebiči, a jelikož jsme měli doposud jen volně stojící spotřebiče budu rád za jakékoliv užitečné postřehy i nabídky na kvalitní řešení i výběr vestavěných spotřebičů. Zvláště mě zajímá řešení odvodů tepla a elektrika trouba (větrání) a na ní indukční deska a možné problémy a řešení a propojení myčky (elektrika, voda, odpad). Také možné komplikace při reklamaci či výměně za jiný spotřebič (pasující rozměry). Budeme pořizovat klasiku: vestavěný kombi lednice+mrazák, trouba samočistící, myčka, dřez, odsavač (silnější pro otvor do boku), indukční deska, mikrovlnka. Kuchyně do L. Díky
Strašně pěknou kuchyň se vším vestavěným a s ostrůvkem jsme viděli v IKEA v Brně. Rozměry by měli být všechny stejné, ale chce si to hlídat. Se zapojením poradí elektrikář. Na troubu mi dělal zvlášť jistič, stejně tak i na myčku a potom na všecko ostatní, navíc by tam měl být i proudový chránič. Jinak trouba by měla mít větrání řešené mřížkami ve skříňce, bývá to u nich v návodech. Zapojení myčky klasika, buď studená voda a nebo teplá voda do 60°C. Já to mám tak, že mám jeden vývod na studenou vodu, na ten jsem dal "roháček" takovou rozdvojku, kdy dolu to jde do myčky, nahoru do beztlakové vodovodní baterie se sprchou, od této jsou tři hadice, dvě jsou na beztlaký průtokový ohřívač a jedna na vrchní vývod "roháčku". Snad to trošku pomohlo nastínit. Odborně poradí buď jiní nebo případně elektrikář či přímo v obchodě kde budete pořizovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.