Nejste přihlášen/a.
Mám na nových džínových kalhotách skvrnu od šamponu.Přišla sme k ní v obchodě, dkyž sem kupovala šapon a nějakej moula rozbil víčko. Skvrna zaschla, protože domů sme to měla ještě asi 2 hodiny. Je tam ted taková šmouha a ta tam zlstala i po vyprání v prače. Zkoušela jsem to odstranit lihem, který mě zabírá na všechno, ale bezvýsledně. Klasický gelový prací prostředek také nezabírá. Co s tím?
No, nějak tuším, že to asi nebyl obyčejný šampon (pokud to šampon byl)... Popište skvnu dokonaleji - šmouha je tmavší nebo světlejší než látka?
Šampon na vlasy to byl na 100%. Garnier fructis tušim pro regeneraci a lesk...Skorna je tmavší než džínovina. Určitě není mastná nebo tak. Vypadá to jakoby v tom místě byla látka prostě tmavší - obarvená. Šampon má ale průhlednou konzistenci. Ve složení je napsáno že obsahuje fruktózu a glukózu, ale nemyslím si, že by cukr mohla látku ztmavit... Zkoušela jsem ted i citronovou štávu se solí, co sem nekde našla a možná to lehce zabralo. Asi bych to tam musel nechat mnohem dýl. Bohužel skvrna je pořád hodně vidět - džíny jsou poměrně světlé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.