Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nasadit nitě do stroje?

Od: koudalak* odpovědí: 4 změna:

zdravím,

našli jsme v chalupě šicí stroj Husquarna huskystar model 60, ale není u něho návod a ani já ani manželka netušíme jak do něj nandat horní a spodní nit. Zkoušel jsem na internetu hledat manuál, ale všechny cesty vedou jen na nějaký placený stažení za 15USD.

Nemáte ho někdo doma - neproradíte?

doplněno 04.05.13 12:01:

ještě jak vypadá

Jak nasadit nitě do stroje?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sic
hodnocení

0x

To vám ukáže každý kdo šije...

Od cívky doleva nahoru (je vidět na fotce), dolu k napínači ten ovinout spodem zprava doleva, nahoru, protáhnout, a dolu přes očko do jehly. Spodní nitě se dávají pod jehlu

koudalak*
hodnocení

díky za radu, bohužel kdo šije, tak od toho kdybych si nechal poradit, tak musím podstoupit návštěvu tchyně*ee*

horní nit jsem už dal dohromady a spodní je taky pěknej patent, ale když jsem si točil kolečkem, tak jsem na to nakonec přišel:)

díky

sic

Proč tchýně? "Haló slečno, ovládáte šicí stroj? Potřeboval bych pomoct s navléknutím nití *placni*

vendulajirmann

Dobrý den, mám doma tento samí šicí stroj po mamince. Neprotahuje nám spodní nit. Mohl byste nám prosím nafotit jak nastavujete spodní i vrchní niť? Moc děkuji:) Bohužel také nemáme návod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]