Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zateplení šikmé stěny

Od: peter1 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, mám podkrovní pokoje z části zešikmené je to montovaný domek . Z důvodu tažení el instalace jsme museli udělat sadrokartonovou předstěnu do níž jsme dali izolaci na tom je natažena parotěsná folie ta je natažena i na té šikmině a stropu. Na ní jsou 3cm latě a na ně bych chtěl dát palubky. Je nutné ještě mezi to dávat nějakou izolaci ne raději nechat vzduchovou mezeru. Děkuji za odpovědi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Není nutné, ale vhodné. Musela by tam být izolace v poměru 1:4. Kolik tam máte izolace?

peter1
hodnocení

Jestli myslíte mezi krokvemi tak bych to tipoval podle trámů asi 12cm. Kdybych použil izolaci byl by lepší polystyren nebo min. vata?

vata Orsík je z mého pohledu nejlepší. Polystyren se dává ŠPATNĚ mezi krokve a netěsní.

doplněno 21.01.09 15:39:

12 cm mezi krokve, takže pod jen 4 cm, Ale je to hrozně málo polovička

peter1
hodnocení

Já tam mám mezeru mezi palubkami a parotěsnou zábranou pouze 3cm .

proto píšu rozebrat rošt a předělat. Je to žalostně málo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]