Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zpevněné plochy vs kolaudace

Od: kolaudace odpovědí: 5 změna:

Zdravím. Chystám se kolaudovat a poslední co mi chybí jsou zpevněné plochy. Nechce se mi investovat do zámkovky, ani to nemá teď smysl, protože se časem bude dělat před barákem chodník. Chtěl bych ke zpevnění použít cihly a na to vysypat štěrk, jak u vjezdu do garáže tak na plochu před plotem. Potřebuju však zlikvidovat trávu, která tam prorůstá. Nerad bych to bagroval, šlo by to nějak chemicky? Nebo mě napadla nějaká geotextilie a na ní sypat štěrk? Ohledně štěrku jakou bych měl použít frakci, když na něm budu jezdit a parkovat?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fribble*
hodnocení

0x

Roundup na list, bez textilie, frakce 16-32. Životnost cca 3 roky, údržba hráběmi, když se začne zelenat, opakovat Roundup.

hodnocení

0x
Také lze použít Glyfogan, stejná účinná látka i složení jako Rondup, jen jiný výrobce.
aaaaaa*

nebo dominátor, cena stejná jako roundup jen za litr a ne dvě decky, funguje dobře.

jabraka*
hodnocení

0x

Použít cihly do zpevněné plochy je nesmysl.Ty se za dva roky změní v bahno.

JABRAKA

kolaudace
hodnocení

a jak tedy zpevnit podklad pod štěrk? pár cihel už se v zemi nějaký rok válí a jsou pořád v dobrém stavu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]