Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Venkovní dlažba

Od: luigiman odpovědí: 3 změna:

Zdravím,

rád bych na zahradě udělal provizorní posezení tak o roměrech 4x4 m, posloužit by mi k tomu měla betonová dlažba o rozměrech 40x60x5 cm. Položit bych to měl na hlínu kterou jsem srovnal, ale vzhledem k tomu že to nebude zastřešené a bude na to pršet, předpokládám že časem se to něke trochu propadne.

Co s tím? Něčím to vypodložit? k dispozici bych měl starší cihly o kterých jsem přemýšlel.

Jak to pořešit?

O betonu jsem nepřemýšlel, jak píši, je to jen dočasné.

Za poznatky děkuji.

Jarda.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

1x

Hlínu je potřeba odstranit,nasypat 7 - 10 cm kamenné drtě a nakonec vrstvou písku,do něj zasadit dlaždice,nebo zámkovou dlažbu.Okolo celého posezení by bylo potřeba zabetonovat obrubníky,které to celé podrží,aby se to nerozjíždělo.

JABRAKA

olaf71*
hodnocení

0x

pokud chceš mít houpací dlažbu, tak tam na... co nejvíc nesmyslů. pokud to chceš pořádně, tak do srovnaného a zvibrovaného podkladu, drť a pokládat do písku či něčeho frakce 0-2mm

kamill*
hodnocení

0x

Pod dlažbou nezabudnite položit netkanu geotextili ,aby naletené semená buriny nemali v špárach šancu! Na špárovanie nepoužit piesok ,ale kamenivo 5-8mm

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]