Dobry den, Poradte mi,prosim,jak byste resili mou situaci: bydlim naprosti velkemu arealu jedne spolecnosti.Vzdy meli nocniho hlidace ve vratnici,ale poslednich par mesicu "nasadili" dva hlidaci psi z kynologickeho centra. Psi tam svazeji vzdy navecer a jsou tam i pres vikend. Chapu,ze jde o hlidaci psi,kteri maji hlidat a taky bych rada podotkla,ze i kdyz sama psi nemam,jsem jejich velka milovnice...ALE...jejich stekani behem noci je opravdu nesnesitelne,neustale se budim a od te doby co tam psi maji jsem se poradne nevyspala,a to si ani nechci predstavit az se bude spat v lete s otevrenymi okny. Nekdy jde o stekani i hodinu v kuse.Sousedka vedle nas si uz take stezovala. Poradte prosim,ma clovek moznost si na toto chovani nekde stezovat a domoci se prava opet klidnych noci? Neresila bych to,kdyby to nebylo opravdu nutne...stekani pres den pres vikend clovek jeste nejak prekousne,ale v noci?! Je mi jasne,ze pro firmu je to uspora nakladu,soupnout na pozemek dva psi misto jednoho hlidace,ale musi preci respektovat nocni klid,nebo se pletu? Dekuji mnohokrat za Vase nazory
zavolat měšťáky a oni to přeměří hlukoměrem.. pokud zrovna budou štěkat.. :D... dělají to běžně kolem hospod tak myslím že tohle by měli řešit taktéž... tím bych asi začal ..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.