Nejste přihlášen/a.
Už několikrát jsem manželovi prala péřovou vestu a vždy ok. Dnes jsem zapomněla snížit při ždímání otáčky a z pračky jsem vytáhla "kus hadry" . Ve vestě byli hroudy peří a vypadala příšerně. Nevím co teď s tím, protože roztřepat to nejde. Neodvažuju si mu ji ukázat, protože stála 3500,- Kč. Nevíte někdo co s tím? Znovu hodit do pračky nebo čistírna nebo... Díky za rady.
Tak to já budnu pověsím na ramínko na garnýž nad topení a když jdu okolo, tak s ní zatřesu, protřesu jednotlivé čtverce. Peří se při schnutí načepýří, nabere vzduch. Vzduch do peří musíte dostat. Položením toho nedocílíte. Proto se třeba péřový spacák nesmí rololovat. Protože z něho dokonale vytlačíte vzduch a spacák se pak špatně "nadechuje". Tedy peří v něm. Musí se pěstí do obalu halabala nacpat. To bude dobré, nebojte!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.