Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obklady a dlažba z Polska

Od: vv odpovědí: 6 změna:

Slyšel jsem, že obklady a dlyžby jsou v Polsku o dost levnější. Mohl by mě někdo poradit? Třeba i internetové stránky, kde bych se podíval na ceny?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

nejlevnejsi-obklady-dlazb/...

doplněno 26.04.13 14:36:

Také jsme kupovali loni na chalupu od našich polských přátel,a musím zaklepat,jsou nejen krásné,ale i kvalitní,sama se tomu divím,doporučil nám je fundovaný přítel*cteni*

sarkaona*
hodnocení

0x

abyste nedopadl, jako ti kteří se vrhli na okna z Polska...

hodnocení

0x

okna z polska ma 95% lidi z prihranici a zas ze by to byl takovy smejd tak to nevim , jasne ze kdyz chci kvalitni tak si nekoupim ty nejobycejnejsi ... ono stejne nam delali panelak ceska firma a vse z polska ;)

uska*
hodnocení

0x

Kupovala jsem 30 m2 dlažby na půdu. Do Polska to mám 30 km a v prvním obchoďáku jsem nakoupila. Byla mi celkem fuk barva, na sušení prádla to nemá vliv. Rozměr 30 x 30 za 96,- Kč/m2. Jen obkladač hrozně nadával. Dlažba je tak tvrdá, že řežačka to vůbec nebrala a vše musel dělat rozbruškou. Já jsem spokojena. Jeden kbelk vody a mop a mám za chvilku vytřeno.

hodnocení

0x

mám koupelnu i dlažbu v přdsíni i okna vše z polska už 8 let a bez problému, vím, že jak jsme sháněli kachličky tak u nás ty samé kachličky byly cca o 100 kč na metru dražší, polska bych se nebát lidi tam taky bydlí a stavějí baráky*smich*

jirkamx*
hodnocení

0x

Tak je pravda,že převážná část výrobců obkladů je z polska. Taky sem na doporučení jel schánět obklady do polska (Raciborz). Výsledek? Zas tak rozdílné ceny sem neviděl (pokud není něco v akci). A kvalita je stejná jak tady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]