Nejste přihlášen/a.
Kopil jsem zásobu Pe-pa na další sezonu a zjistil jsem že výrobce Severochema Liberec změnil obal na tenký mikrotenový pytlíček. To by ještě nevadilo, ale samotné pe-po má viditelně jiné parametry než bylo zvykem.
Tentokrát mám docela problém kousek podpálit sirkou, většinou na to potřebuji dvě, a samotné pepo hoří trochu jiným plamenem a co hůř - moc nepodpaluje.
Výsledek je takový, že ho tam musíme dát víc
Setkal jste se s tím někdo?
P.s. Pepo v pytlíčku vysychá, tak ho dáváme ještě do pořádného normálního pytlíku...
Pepo není co bývalo /ostatně jako vše/- já ho nalámu na kousky a dávám do sklenice s uzávěrem ,jinak by bylo k nepoužití. Nyní je fajn, že ho už nebudeme potřebovat .
Dobrý den, ano, je to tak - "čo bolo, to bolo". PE-PO na vzduchu seschne a degraduje. Musí se tedy lépe uchovávat v těsné nádobě. Možná k tomu podpalovači PE-PO začnou ještě prodávat i další speciální podpalovač - to byl jen vtípek. Já mám stejný dojem (a problém) s hřbitovní svíčkou. Nevím, z čeho to dělají, ale z vosku asi už ne. Je to dost nehořlavé, knot uhoří a svíčka zhasne. Vzpomínám na ty normální, malé a v bakelitu. Taková svíce hořela dobře, celá a vydržela i slabší vítr. Zdravím!
A to sem se jí chystal koupit.
A to je právě to, je dlouho nemytý a potřebuju to umýt
Upřesním to. Ona ta Arva trochu myje, ale nečekejte od ní to, co od staré klasiky. Na dlouho nemytý motor je to bída.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.