Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nemáte někdo zkušenost s výrobou pípy? Dostal jsem narážeč a když jsem se díval na ceny pípy, tak se mě zdá dost vysoká ( kolem 700,-Kč). Nerezová trubka by nebyla problém, ale jaký zvolit nerezový kohout . Vyplatí se to?
Díky
Podle mě ta cena není až tak vysoká. Vždyť jen ten samotný narážeč, který jste dostal, stojí určitě více než těch 700,-Kč. Neuvedl jste, k čemu pípu využijete. Pokud si chcete otevřít hospodu, tak kupte celou pípu normálně v obchodě, investice se vám bohatě vrátí. Pokud si chcete koupit sud jen jednorázově nebo příležitostně, porozhlédněte se po známých, třeba by někdo mohl pípu zapůjčit, samotné pivovary také často nabízí možnost zapůjčení pípy, byť samozřejmě za poplatek. Nebo si pípu kupte i v tomto případě, prodat ji můžete vždycky. Mějte na paměti, že potřebujete i další věci, například výtlačné zařízení, aby pivo/limonáda tekly, a to budete muset také pravděpodobně koupit. Navíc na koupenou pípu budete mít záruku. 700 Kč je docela malá částka, kvalitní pípa stojí i 15 000,- Kč se vším.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.