Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Praskliny, nerovnosti - stěrka?

Od: haris odpovědí: 3 změna:

Ahoj, různé praskliny jsem většinou vyspravoval sádrou a nyní akrylátovým tmelem v tubě (cena se pohybuje okolo 50 kč / 300 ml). V receptáři jsem viděl použití vnitřní vyrovnávací stěrky na praskliny, vyrovnání nerovností zdi atd. Koukal jsem, že cena za 1,5 kg je pouze okolo 80 kč. Nevyplatí se spíše používat tu stěrku než akrylový tmel? A dá se využít i Keraštuk? Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Určitě se to vyplatí,dokonce tuto finální stěrku trochu ředím barvou(Primalexem) aby se lépe nanášela.

JABRAKA

haris
hodnocení

A kvalitativně je na tom srovnatelně s akrylem nebo lepší? A ten keraštuk by také šel použít? Nebo ten už je spíše na štukování velkých ploch.

jabraka*

Finální stěrka je výhodnější,protože se líp roztírá.Akryl je pevnější a pružnější,ale také dražší.Keraštuk je spíše štuková vápenná stěrka,.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma finální stěrka

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]