Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím vyčisti kůži?

Od: mm* odpovědí: 6 změna:

Mám kabelku z velbloudí kůže. Když jsem ji kupovala byla žlutorezavá a postupně ztmavla. Ze strany kterou nosím na těle je špinavá od riflí. Ze začátku jsem na to kašlala, ale teď už to fakt není hezký. Nevíte někdo čím to vyčistit? Pasta co jsem koupila v obuvi přímo na kůži nezabrala. Díky.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já jsem jednou v zoufalství vyčistila koženou kabelku vlasovým šampónem a do máchání jsem přidala vlasový balzám. Byla jako nová a ještě léta posloužila. A ten zdařilý pokus mě tak nadchnul , že jsem to zopakovala ještě s koženými béžovými rukavičkami...

krol*
20.04.13 01:42

lanolínem

mm*
hodnocení

No, tak jsem to zkusila tím šamponem a nedopadlo to dobře. Vzala jsem to tak důkladně, že to vzalo nejen to špinavý, ale i barvu a já mám přes půl kabelky vyžranej flek :(.

To mě mrzí, že to tak neslavně dopadlo, já jsem tu kabelku měla jen takovou "ušubranou", tak to pustilo pěkně, ale špinavé od modré barvy riflí byl asi větší "kalibr" - indigo je "mrcha " barva...

hodnocení

0x

Ještě dříve, než použijete cokoliv jiného, třeba chemii, vyzkoušejte vlhkou švédskou útěrku. ;)Hančin nápad se mi velmi líbí, ale myslím si, že kabelku nemáte špinavou, jen změnila barvu. A s tím, obávám se, nic neuděláte.;)

Navazuji ještě na Babičku, dejte nám, prosím, vědět, jak se vám to s kabelkou povedlo a co nejlépe "zabralo"! Jako zkušenost pro ostatní nositelky kabelek, Děkuji*placni*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]