Nejste přihlášen/a.
Ahoj, před časem jsem dostala jako dárek krásný prošívaný patchworkový přehoz přes dvoulůžko (úctyhodné rozměry 240x260 cm). Přehoz je bohatě prošívaný a "plněný" tenkým bavlněným termolínem (tyto údaje byly u přehozu včetně informace, že se má prát na 30 stupňů). Přehoz do pračky v pohodě naskládám, ale říkám si, zda to buben vůbec utáhne (jak přehoz nasákne vodu, tak bude určitě hodně těžký).
I když si říkám, že se perou i prošívaný deky apod. Nemám s tím zkušenost, poradíte? Nezničím pračku? Pračku mám na 5 kg prádla (tím je myšleno suché prádlo)? Utáhne to pračka? Díky.
Toto v pračce sice vyperete, ale mýdlovou vodu z toho nedostanete, nevymácháte. Dávala jsem peřinu 2x2m do čistírny na praní vodou. Byla jako nová. Mají obrovské bubny v pračkách a v sušičkách. Štepdeka byla skvěle vypraná a vymáchaná a usušená. Takže váš skvělý přehoz také zvládnou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.