Nejste přihlášen/a.
Rad by som sa trochu oboznamil s touto problematikou.
Potrebujem nalepiť dyhu ,ale sa mi zda že je velmi sucha.Da sa, alebo sa má , nejako zvlhčiť aby bola tvárnejšia ,pred lepenim?Alebo ju lepiť taku vyschnutu.Len je miestami taka" vlnkava." Neviem dyhu som ešte nelepil preto sa pytam.
doplněno 21.04.13 10:49:Jedna sa hlavne o lepenie dyhy na obluky.
No ,samo že dyhu musim po lepeni určitu dobu fixovať.Chcel som lepiť aj chemoprenom ,ale odradil ma zapach z neho.
A čo tak rovne plochy lepiť duvilaxom a obluk chemoprenom? Šlo by to?
Ten Duvilax bude asi dobrej, nedělám s ním tak nemám osobní zkušenost.
Ale nalepit dýhu na takovýhle tvar není úplně jednoduchý. Jakmile nějaký místo nebude řádně přítlačený tak bude šustit a oprava není jen tak.
V žádným případě bych to nelepil najednou, ale postupně. Napřed horní plochu, pak oblouky, pak strany. Aby to dobře dopadlo, bude to piplačka, ale tohle neuspěcháš.
0x
Chemoprenem se dá lepit krásně i velké plochy,oblouky,hrany.zápach,no co s ním,smrdí to,lae odvětrá to,uschne a je po smradu.Tím duvilaxem jsem lepil v práci,ale spíše spoje a ne dýhu.Můj názor je chemopren a třeba si k tomu vzít pomocníka co bude držet kraje a Vy uhlazovat dýhu.Hodně štěstí.
doplněno 21.04.13 17:13:A ještě je i rozdíl v dýze,zda-li je kašírovaná nebo jen dýha,i na tom z jakého druhu dřeva je. jinak se lepí dubová jinak např.z třešně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.