Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr dveří

Od: diana* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den potřebovala bych poradit ,asi před 5 lety jsme přistavovali jednu místnost k našemu domu v přízemí. Protože ve staré zástavbě byli už použity bílé dveře nechali jsme si do nové části dát jedny bílé dveře. Za tu dobu mám ale špatné zkušenosti s bílými dveřmi- zežloutli, lehce se poškrábou a špiní se. Teď chceme s manželem vyměnit stávající staré dveře, ale nevíme jestli zvolit zase bílé s tím rizikem špinení poškrábání atd, nebo můžeme zvolit třeba bukové dveře? Nejsme žádní architekti, ani nevíme jak by to vypadalo.

Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kejki3
hodnocení

0x

Dnešní barvy žloutnou podstatně méně, špiní se všechny stejně, možná na tmavším povrchu dřeva je to míň vidět. A když škrábnete dřevo, je pod ním zase dřevo, ale nelakované.

S pozdravem Všeho dočasu, aneb nic nevydrží věčně.

hodnocení

0x

Ty dveře co vám zežloutly byly určitě sololitové.Ty tam nedávejte.Jsou sice laciné,ale taky nic ponich není.Nejlepší jsou z borovice,jsou dražší,ale super.

diana*
hodnocení

Ty dveře byly normálně dýhované ,prodává je i sapeli, a když jsem se ptala prodávajícího, tak mi řekl, že to je bohužel vlivem světla a plynového topení.S tím se nedá prý nic dělat.Představa ,že vyměním dveře a do 6 let mi zežloutnou mě děsí. Nevím jak to bude vypadat, ale jedny asi nechám bílé a všechny ostatní bukové. Originál bydlení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]