Nejste přihlášen/a.
Dobrý den potřebovala bych poradit ,asi před 5 lety jsme přistavovali jednu místnost k našemu domu v přízemí. Protože ve staré zástavbě byli už použity bílé dveře nechali jsme si do nové části dát jedny bílé dveře. Za tu dobu mám ale špatné zkušenosti s bílými dveřmi- zežloutli, lehce se poškrábou a špiní se. Teď chceme s manželem vyměnit stávající staré dveře, ale nevíme jestli zvolit zase bílé s tím rizikem špinení poškrábání atd, nebo můžeme zvolit třeba bukové dveře? Nejsme žádní architekti, ani nevíme jak by to vypadalo.
Děkuji
Ty dveře byly normálně dýhované ,prodává je i sapeli, a když jsem se ptala prodávajícího, tak mi řekl, že to je bohužel vlivem světla a plynového topení.S tím se nedá prý nic dělat.Představa ,že vyměním dveře a do 6 let mi zežloutnou mě děsí. Nevím jak to bude vypadat, ale jedny asi nechám bílé a všechny ostatní bukové. Originál bydlení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.