Nejste přihlášen/a.
Před nedávnem jsem se radila,jak opravit odstřelující dlažbu na balkoně..Rady byly cenné,ale nakonec to dopadlo tak,že jsem si zašla do toho obchodu,co mě to prodali a dověděla jsem se,že mě ta slečna,co tam kdysi dělala,prodala dlažbu,ale ta není na balkon,tudíž není mrazuvzdorná.Nejraděj bych tu slečnu pozvala,ať mě to opraví,ale ta už tam nepracuje.Ale měla jsem se pokusit najít paragony,akce byla sice úspěšná,prohledala jsem všechny moje papíry,sice jsem našla,co jsem hledala,ale nevím jestli to bude co platné.Ale děkuji tímto všem,co mě radili a snažili se mě pomoci.
Ano, je třeba důsledně rozlišovat dlažbu venkovní a vnitřní, toto ví každý řemeslník. Že tam už ta prodavačka není, Vás nemusí zajímat, za špatnou dodávku zodpovídá celkově firma, takže jednejte jenom s ní. Je-li to solidní firma, sama se bude snažit se s Vámi vyrovnat, rozhodně nebude mít zájem jít s Vámi do předem prohraného soudního sporu. Přejeme Vám úspěšné pořízení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.