Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, koupil jsem si tuto menší tubu těsnící pěny. Je u ní nástavec a v návodu píší pouze našroubovat umělý nástavec ( adaptér) na píst zapuštěný do nádoby a tlačit, ale to nefunguje, je to nesmysl - našroubuji a tlačením na " spoušť " nedocílím toho, aby pěna lezla ven, to pouze jakoby tlačím ten píst do strany ...
Namá se ten píst zapuštěný do tuby předem něčím prorazit, aby pěna mohla ven?
To je zase věc ... Prosím help
Neproráží se. Jednak vás může ohodit a taky by se mohlo stát, že už to nepůjde zastavit.
Taky se mi to stalo a opravil jsem to kladivem. No fakt :D Opatrně a s citem jsem praštil do té špičky. (bez spouště)
Několikrát, postupně jsem zvětšoval sílu až potvora povolil. A radši jsem měl brýle. Trochu to i prsklo. Ale byl jsem připravený na to, že to vyfičí všecko najednou, tak jsem to radši dělal venku.
doplněno 17.04.13 17:28:Taky by šlo celou nádobou vzhůru nohama klepnout na špičku o pevný povrch. Je tam menší pravděpodobnost ohození.
1) "Namá se ten píst zapuštěný do tuby předem něčím prorazit, aby pěna mohla ven?" - NE!
2) podle fotky to vypadá, že to máte málo zašroubované (ale to by nemělo mít vliv)
3) zatlačte vertikálně, aby se neohýbal do strany, zatřepal jste s tím podle návodu? (někdy je lepší víc)
4) podívejte se na datum spotřeby, jestli není prošlá, možná už tam není hnací plyn
doplněno 17.04.13 17:37: Jednou to takhle ohodilo tátu, jeho kámoše + auto.
Říkáte tedy klepnout na ten umělohmotný píst zapuštěný do tuby? Bez nástavce do toho klepnout?
Nějak mi nešlo a nejde do hlavy v návodu je psané pouze našroubovat plastový nástavec na plastový píst, ale tím, že přišroubuji nástevec, nikterak " neotevřu " , neuvolním tubu ...
Klepal jsem s tím, jak blázen, píší 30 sec ...
Raději se do toho tedy budu dobývat před garáží, než uvnitř ..
Nesmíte tlačit do strany, ale v ose ventilku, jedna packa je prodloužená pouze kvůli lepšímu držení. Pokud po promíchání dle návodu výrobce a tlačení nejde nic ven, reklamovat...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.