Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poličky v kuchynské lince-barva

Od: poradce7* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,mám poličky v kuchynské lince starší a ty poličky už má omlacené jako barvu.Chci je nově natřít mám to zeškrábat tu starou barvu nebo to rovnou přetřít barvou?Díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dericcaster*
hodnocení

2x

A z jakého jsou materiálu? My třeba máme poličky v kuchyňské lince (která už tajké něco pamatuje) dřevěné (dřevotříska). A když už se na to nedalo koukat, tak jsem si dal tu práci hrany poporavil akrylátovým tmelem a polepil je samolepící tapetou. Vypadá to hezky a dá se to i omývat. Jen si stím musí dát člověk trochu pečlivé práce. Pokud je to taková ta linka s kovovýma poličkama. pak bych nejdříve poličky očistil ocelákem, či šmirglem - to záleží na stupni oprejskanosti a teprve poté natřel.

pohanka*
hodnocení

0x

Podle toho, jaký jste puntičkář. Aby byla barva hezká a dobře chytala je lepší odrbat smirkem, odmastit, aplikovat případně i základní barvu. Nechcete-li se s tím tak babrat, tak jenom odmastit a přetrít konečnou barvou. Stejně se dvířka zavřou, že.

Další varianta je polepit poličky omyvatelnou tapetou. Nabízí se myslím pěkné vzorky a bylo by to hned k používání.

Tedy napadlo mě, nepíšete, jestli máte klasickou kuchyňskou linku, nebo nějakou otevřenou. Pokud máte poličky otevřené, tak si s tím dejte práci. Nebo plánujete v budoucnu novou? Já osobně bych tapetovala.

doplněno 17.04.13 12:24:

Než jsem dopsala, tak vidím, že už odpověď podobnou máte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]