Nejste přihlášen/a.
Pokud má někdo praktickou zkušenost, tak prosím o pomoc s volbou mezi vysavačem: SENCOR SVC 840 a ROHNSON R 187.
Vím, že se nejedná o značkové výrobky, k Sencoru nemám obecně žádné výhrady (ani elektronika ani bílé spotřebiče), jsem ale na pochybách ke značce ROHNSON (původ, tradice, reference..) - i když by mne ten typ R 187 lákal více.
Nejde mi o cenová rozpětí, ani technické parametry, ale hodnocení co do praktických výsledků, poruchovost apod.
Děkuji
Proč vybíráte mezí tím nejhorším na trhu? Proč ne Electrolux nebo Bosch, i kdyby to měly být ten nejlevnější model?
Proč se ptáte na kvalitu, když oba dva nejspíš pochází ze stejné čínské továrny?
Ono si asi nevyberete. Brácha měl Elektrolux asi za 5 tis, vydržel mu něco přes 4 roky. Já si koupil obyčejný vysavač asi za 1200,- a už ho mám šestý rok a pořád vysává dobře. A to jsem počítal s tím, že se po 2 letech rozsype a já si půjdu koupit nový
, ale i tak by se mi to finančně vyplatilo a to nemluvím o tom, že např. sáčky jsou levnější než ty značkové.
První vysavač byl ETA bez problémů jel 20 let, druhý vysavač byl ETA bez problémů jel 10 let když jsme ho kupovali ptal se prodavač zda ho chceme ukazovat návštěvám jak úžasně vypadá nebo chceme luxovat, třetí vysavač je opět ETA je lehčí, hezčí na pohled má spoustu různých vychytávek a stál do 2000kč. ¨Jak vybrat, nám prodavač poradil toto: zapněte vysavač a tu díru kudy saje ucpěte dlaní a zvedněte ho, hned víte jak asi bude vysávat. Zkuste to a třeba se rychleji rozhodnete.
Mam tento a super vysavace.heureka.cz/... , v baleni uz elektricky kartac tak super , jinak bych sel do Zelmer nebo Elektrolux , nic jineho , sencor je lowend...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.