Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena výkopových prací

Od: bagrr odpovědí: 11 změna:

chci znát váš názor na nabídnutou cenu za: výkop pro dešťovou kanalizacikolem domu (strojně) +pokládka potrubí+zahrnutí - délka cca 60m, vyhloubení a zasypání vsakovací jímky, drobné terénní úpravy. toto včetně materiálu (štěrk, trubky) mi bylo nabídnuto firmou za 30tis. Může to odpovídat? Zdá se mi to moc, představoval jsem si tak polovinu...

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Co jste si představoval, není důležité..

Ta uváděná cena je velmi reálná...a spíše nižší než vyšší...

Ano, odpovídá to..

hodnocení

1x

můj názor je takový, že to odpovídá. Podle mě Vám řekli možná i cenu bez DPH a možná bude výsledek o těch několik tisíc vyšší.Zkuste si ručně vykopat 5metrů a uvidíte,jak je to těžké. Dost stojí samotná doprava a nákup veškerého materiálu.

rado*

Cena se mi zdá solidní, u nás se buduje kanalizace což je podobné a metr přípojky po vlastním pozemku stojí 2000. To je teprv zlodějina.

buss
hodnocení

1x

Rozhoďte poptávku a srovnejte nabídky...

doplněno 16.04.13 23:20:

to kahsa takže těch 60 m si vykopete a všechny požadované práce si uděláte sám? No fajn, proč ne . Nakonec výkop pro cca 30 m elektriky jsem si také kopal a pokládal sám. Ale tazatel možná na to nemá čas...
Vyhledat výkopové práce a pod.

jirkamatapat*
hodnocení

1x

Výkop 13 m dlouhý pro položení vodovodní trubky mne stál 2000kč.Makali na tom dva opálení(známí) a za tři hodiny s tím byli hotoví.

. . . no a v jakém to bylo podloží, písek, hlína, tuhá hlína, štěrk, šutry, skala. Není výkop jako výkop a materiál jako materiál. Tím, že napíšete u mě to bylo takhle nic nevyřešíte. můj názor.

tady bere známý za hrabání hrabátkem 20lžicí do 60cm -60kč za běžnýmetr,stěrk 400t-ale na drenáž asi spíš kačírek,a něco trubky,pokud chceš ušetřit jedině vlastnoručně

hahanaj*
hodnocení

0x

známá také řeší tento problém - bylo jí nabídnuto 1m za 4.tis ... a potřebuje 22m tak řekla, že si to snad radši vykopou sami*cert*

kahsa*
hodnocení

0x

Já vždycky porovnávám cenu za práci tak že se sám sebe zeptám a ty by jsi to za tyto peníze dělal? Já vždycky dobře zaplatím za dobře odvedenou práci, ale poslední dobou jsem narazil na hodně špatný dělníky a dělám si vše sám. Jde o to že někomu zaplatím naše vydělané peníze za stejnou kvalitu co bych udělal sám. A ušetřené peníze mohl investovat do dovolený.Ale to už jsem odbočil...

wlado*
hodnocení

0x

Ano odpovídá to. Souhlasím, že je to spíše nižší cena a počítal bych s možným navýšením.

klifa
hodnocení

0x
Dobrý den, taková cena, za tolik práce, je opravdu hodně dobrá.
Mám půjčovnu strojů a stavební firmu, a za takové peníze bych to ani dělat nemohl, Bagr 1.5 milionu, nafta, doprava, a že bych taky rád něco vydělal?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]