Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna palubek ve štítě domu

Od: moravanka* odpovědí: 5 změna:

Prosím o radu zda by bylo možno vyměnit dřevěné palubky ve štítě domu za palubky z umělé hmoty. Štít je na jihozápad a nátěr dřevěných palubek je za dva roky od sluníčka a od deště pryč. A ještě jetli existuje firma která by to vyměnila. Děkuji Moravanka

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

2x

zadejte si do hledání montáž a výměna plastových palubek - jistě najdete co potřebujete

mowla*

Jen doplním - hledej takovou firmu v okolí - ať tě případně doprava nestojí více, než oprava...

:-D

jendad

Já bych doplnil - použijte světlé odstíny plastu - nebojte se bílé , šedé ,atd . Co vám pujde k domu a okoli . Ono když na to pere sluníčko tak se to v létě hodně zahřívá.

Tady máte ceník co jsem našel firmu na internetu - madus.cz/...

sinner
hodnocení

0x

Zdravím , ohledně ty barvy doporučuji světlejší odstíny mám v okolí štít stodoly celý pobitý hnědou palubkou ,směr je na jih. A barva jde do hajé..jako by zesvětlala.

jabraka*
hodnocení

0x

Myslím,že by stačilo plast připevnit na stávající palubky.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]