Nejste přihlášen/a.
Dobrý den nechal jsem si z půdy vedle svého bytu udělat místnost navíc a strop mám ze sádrokartonu.Koupil jsem si stropnice a mohu ty světla přišroubovat jen na ty černé šrouby nebo jsem slyšel že se tam musí dát nějaká hmoždinka.Je to na tři šrouby.Díky
Použij tuto hmoždinku eshop2.ivl.cz/... (odkaz si musíš do adresního řádku zkopírovat, tady neprojde přes diakritiku) - lze použít i pokud by ses trefil do upevňovacího profilu...
Nebo tuto - eshop2.ivl.cz/... (odkaz dtto), ale tu lze zašroubovat jen do SDK desky.
alarme, nevím jaká máte světla, ale ujišťuji Vás, že poslední dobou nepoužívám turbolety (výborné hmoždinky do SDK), ale jen šrouby TX 35. Pověsím zářivku na 6 vrutů a drží to. Kdo nevěří, ať si udělá několik testů, jako já.
doplněno 16.04.13 17:17:jemný závit není zrovna OK, ale na tak lehkou věc je to OK:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.