Nejste přihlášen/a.
Jak můžu dodatečně poznat jestli okenáři dobře okna zabudovali?Nebyl jsem u toho,když je zadělávali,přišel jsem když byly okna zasazeny a vůbec nebylo vidět ,že by je nějak zapěnili,jak nyní vídám u výměn oken.Můžu po firmě žádat ,jakým postupem okna dělali.Rád bych se poradil s odborníky jak odstranit závadu-okna značně propouští zvuky jakékoliv nejen od aut a v zimě kolem rámu byla místy značně ledová zeď .Poraďte,jak mám zjistit jestli to okenáři neodflákli:Jsme už starší ,tak by to šlo snadno,ani ve snu nás nenapadlo,že by mohl být nějaký problém,tak jsme je nijak nekontrolovali a ani tomu nerozumíme.Technik nám řekl,že je to jistě udělané správně.Okna jsou ještě v záruce,ale nevím kolik je záruka na práci-na smlouvě oi tom nic není.Děkuji Honza
Pan Milan nade mnou radí jedinou možnost. Tím odborníkem může být nejlépe konkurenční firma nebo schopný stavební dozor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.