Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsou okna dobře zabudovaná?

Od: honzaaa* odpovědí: 4 změna:

Jak můžu dodatečně poznat jestli okenáři dobře okna zabudovali?Nebyl jsem u toho,když je zadělávali,přišel jsem když byly okna zasazeny a vůbec nebylo vidět ,že by je nějak zapěnili,jak nyní vídám u výměn oken.Můžu po firmě žádat ,jakým postupem okna dělali.Rád bych se poradil s odborníky jak odstranit závadu-okna značně propouští zvuky jakékoliv nejen od aut a v zimě kolem rámu byla místy značně ledová zeď .Poraďte,jak mám zjistit jestli to okenáři neodflákli:Jsme už starší ,tak by to šlo snadno,ani ve snu nás nenapadlo,že by mohl být nějaký problém,tak jsme je nijak nekontrolovali a ani tomu nerozumíme.Technik nám řekl,že je to jistě udělané správně.Okna jsou ještě v záruce,ale nevím kolik je záruka na práci-na smlouvě oi tom nic není.Děkuji Honza

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

2x

Od jaké firmy to jsou okna? Tu záruku tam určitě někde máte, zkuste to znovu pročíst, bývá tam. Já mám záruku za jakost bod 1 60 měsíců na okna a dveče, 24 měsíců na ostatní výrobky a služby, pod tím bych si představoval třeba žaluzie, práci apod. Teoreticky je možné odfláknutí vždycky.

hodnocení

2x

Honzo, vy to bohužel nepoznáte, pozvěte si nějakého odborníka. Jen místní šetření pozná kvalitu.

andrea1*

Pan Milan nade mnou radí jedinou možnost. Tím odborníkem může být nejlépe konkurenční firma nebo schopný stavební dozor.

5464465465

jen stavebni dozor, nezavisly clovek konkurenci nezvat,ta to 100% poplive, rivalita zafunguje na jedničku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]