Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Z jakýho materiálu postavit venkovní terasu?

Od: vodry* odpovědí: 3 změna:

Zdravim. Chci si u baráku postavit terasu velkou cca 24m2 a stojim nad základní otázkou. Z čeho ji postavit. V nabídce jsou dva základní povrchy. Dlažba, nebo dnes oblíbené dřevo (možná imitace). Máte někdo zkušenosti s dřevěnou? Asi to není nejlevnější záležitost, pokud chci, aby to něco vydrželo.

Dík

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

0x

Ono vám to dřevo vydrží, ale musíte se o něj starat. Výhodou dřeva je i cena a snadnější montáž, teplo. Na druhou stranu dlažba z kamene, o tu se nemusíte starat a je víceméně věčná, ale zase studí a cena je trošku jinde. Je to jen na vás, co si vyberete :)

jabraka*
hodnocení

0x

máme už několik let postavenou terasu z exotického dřeva - Massaranduba - po natření olejovými nátěry už je netečná k povětrnosti.

Je postavena na sloupcícg a zemních kotvách.Na nich je rám a na něm konečná úprava-prkna s 0,8 mm mezerou.Dutina okolo je zakryta plastovými deskamia zatravněna.

Další řešení je využití dřevoplastů WPC. plastovereseni.cz/...

JABRAKA

Z jakýho materiálu postavit venkovní terasu?
vodry*
hodnocení

Já bych určitě rád preferoval něco podobného, co máte vy. Mám rád dřevo a u mě není problém to 1x za rok natřít. Jen mě trochu děsí ta cena. Není to nejlevnější záležitost. Mlžu se zeptat od koho ji máte a kolik zhruba dělá 1m2? Díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]