Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dlouhá záruka na zabudování plast.oken?

Od: damaru odpovědí: 2 změna:

Prosím poraďte mi jak dlouhá je záruční doba na zabudování plastových oken.Okna propuští značný hluk z ulice ,je slyšet i hlasitější hovor při zcela zavřených oknech.Hučení po projetých autech je slyšet ještě dlouho po projetí.V domech v celé ulici taková hlučnost není ,dokonce ani u souseda ,který okna zabudoval sám a to není ani zedník.Technik stále jen okna přitahuje u jednoho z oken zkusil vyměnit těsnění a stále žádný výsledek-takhle se nervujeme už 16 měsíců.návštěvy mi radí okna reklamovat -mohu ještě?Předávací protokol jsem podepsala hned po proovedení práce,ani ve snu nás nenapadlo ,že budeme slyšet jakýkoliv rámus.Bydlíme u silnice a při obješnávání se dušovali že budeme mít mnohem víc klidu.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

0x

*zed* a my tady víme, co Vy máte ve smlouvě? Já mám ve smlouvě 60 měsíců. Napadlo Vás, že chyba nemusí být nutně v oknech, ale například ve špatné zednické práci?

laybor*

Každá firma si určuje své podmínky , zde např :

ZÁRUKY NA MONTÁŽ A PROVÁDĚNÉ PRÁCE

poskytujeme bezplatný servis po dobu záruky 5 let

zajistíme i servis pozáruční

panelákový byt 3+1 montujeme v 1 den včetně zednického zapravení

montujeme pouze nářadím předních výrobců

pro zabudování oken využíváme výhradně kvalitní materiály

montáž je prováděna zaškolenými pracovníky s několikaletou praxí

Zde další např :

(1) Záruční doba na plastové a hliníkové prvky dodávané společností RI OKNA a.s. činí vždy 60 měsíců.
Záruční doba na příslušenství, které není standardně dodáváno s plastovými, nebo hliníkovými prvky (žaluzie
exteriérové, žaluzie interiérové, rolety, sítě proti hmyzu, pohyblivé slunolamy, zvonkové a přístupové domovní
systémy) činí 24 měsíců. 24 měsíční záruční lhůta je platná i pro komponenty oken a dveří, na které jejich
výrobci či dodavatelé dávají záruku jen 24 měsíců a to samozavírače, ramínka samozavíračů, zámky
elektromechanické, zámky elektromotorické, mechanické samozamykací zámky, elektrické otvírače, elektro
pohony oken a dveřní kliky. Záruční doba na montážní a stavební práce tvořící součást dodávky činí 36 měsíců.
Takže se musíte řídit podmínkami co jste podepsali,
zde další :

ZÁRUKA 40 LET NA PLASTOVÁ OKNA A DVEŘE

Na naše plastová okna a vchodové dveřeposkytujeme neuvěřitelnou a ojedinělouzáruku 40 let. Tuto záruku poskytujeme od roku 2005 a je podmíněna pravidelnými servisními kontrolami našimi zaměstnanci. Péči o Váš produkt zajišťuje celorepublikové servisní středisko naší společnosti. Standardní záruku bez servisních prohlídek poskytujeme ve výši 10 let.
doplněno 14.04.13 21:37:

Jinak musím napsat , že taktéž bydlím kousek od silnice a po zabudování plastových oken se hluk docela dost snížil oproti dřevěným oknům, (záleží na druhu plast, okna)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]