Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uprava nevzhledné zdi

Od: none11* odpovědí: 8 změna:

Hezký den,

prosím o radu jak opravit (upravit nevzhlednou zeď pod plotem)?

Zda-li to nečím nehodit nebo nátáhnout perlinku atd...

Předem díky

Uprava nevzhledné zdi

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Čím je ten beton natřený? *ee**smich*

Kdyby toho nátěru nebylo, napsal bych - nahodit řídkým cementovým špricem, na to případně cementovou omítku. Takto je důležité, zda špric na nátěr ´chytí´...

Mimochodem - perlinka je na takovouto aplikaci zbytečná za téměř všech okolností... :-D

doplněno 14.04.13 13:20:

Fasádní barva je poměrně široký pojem - pokud to jde, sundej ji (oškrábat, obrousit) našpricuj a pokud nevadí ´hrbolatý´ povrch, můžeš nechat tak (jako ochrana betonu před zvětráváním špric stačí). Pokud bys chtěl plochu rovnou, naomítej cementovou maltou.

none11*
hodnocení

natřeno je to nějakou fasadni barvou - údajně

repkin*
hodnocení

0x

Nátěr sundat, zarovnat betonem a já osobně bych to zpátky jen přetřel, případně na to nalepit nějaký obklad (cihličky apod.).

moula*
hodnocení

0x

Omlátit nesoudržné, na hrubo tochu vyspravit a koštětem našpricat nějakou probarvenou omítku.

hodnocení

0x
A co to nechat porůst nějakou popínavou rostlinou?

jirkamatapat*
hodnocení

0x

Na garáž jsem nahodil hrubou omítku.

ar*
hodnocení

0x

Já bych na to nalepil tento "obklad". kb-blok.cz/...

doplněno 14.04.13 21:22:

tak ještě jednou kb-blok.cz/...

hop®
hodnocení

0x

Nejlevnější krátkodobé řešení je natáhnout flexilepidlem a stočit jako štuk...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma cementový špric

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]