Nejste přihlášen/a.
Zdědím sto let starý barák na vesnici kde nic není . Na vesnici bydlet nechci tak mě nezbyde než barák prodat. barák je sto let starý ,možná i déle je z vepřovic dále je tam zděná garáž a malá zděná dílna o jedné malé místnosti. . Je tam větší zahrada nevím přesně kolik to má metrů. To budu muset zjistit. Opravovat barák nemá smyl nejsou na to peníze a starý barák by vždy starý. A jak se někam šáhne mám strach aby se to nesypalo celé. Je potřeba opravit střechu a byli by potřeba nové krovy . Barák má sem tam praskliny. Má strach že ho neprodám. je tak 15 km- 20km od Hradce Králové v jedné vesnici kde nic není. Což asi snižuje jeho cenu.A také se bojím abych ho neprodala pod cenu . Potřebovala bych si koupit byt 3+1 . Bohužel nevím co všechno to obnáší a jistě s tím bude dost starostí . Tak jestli někdo poradí. Nevím jestli to hodí dost peněz na byt vůbec . Mám starch aby mě pak nezbyla částka ,která nebude vůbec na žádný byt. Abych se na to dopředu připravila a nepřišla zkrátka.
Byt 3 plus 1, počítejte asi milion bez vybavení, ale záleží na poloze, někde v centru je to i podstatně víc, někde v romské čtvrti zase podstatně míň, třeba i za 100 000 - ale zbraň a výcvik v kung-fu nutností.
Starý barák z kotovic, 2 plus nic, suchý záchod na dvoře, bez izolace, s elektrikou z první světové (nekecám), s hliněnými podlahami a stropy z hrubých trámů, celý odrabaný a vlhký, prodala kámoška za 400 000kč, ale stál rovnou u cesty, takže ideální parcela.
Spíše bych to nabídla, jako parcelu s baráčkem k demolici. Pokud jsou tam inženýrské sítě, tak to jistě prodáte. - pt
snad si nemyslis ze za to dostanes dostanes tolik penez , je to spis barak na zboreni a postaveni noveho ... , fakt neblazni a vubec neres zda to neprodas pod cenou , protoze budes rada , kdyz to nekdo koupi
Mám podobnou chajdu u Městce Králové, možná o něco starší. Asi před 10ti lety ji na mne táta převedl, odhadní cena byla 120 tisíc a odhadce sám řekl, že největší cenu mají tři vzrostlé smrky na zahradě. Takž si raději nedělejte žádné iluze...
začal bych asi s tím že bych si zavolal odhadce a on ti udělá odhad a budeš vědět na čem jsi,pak už si můžeš dát cenu dle svého gusta,nebo nějakého realitáka,
Tak to jste mě vůbec nepotěšili. Myslela jsem že to má větší hodnotu ,protože to má v celku slušný pozemek. Jinak je to tak 7-8km před Jaroměří . V jedné klidné vesničce ,bohužel okolo nic není . U silnice to nestojí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.