Nejste přihlášen/a.
Dobrý den Budu prodávat byt. Jedná se o lokalitu Otrokovice. Když jsem to zadál realitní kanceláři ta si bere za vyřízení na katastru a jiné stím spojené vyřizování atd odměnu 30000kč. Mužete mi poradit kdo mi to vše vyřídí za podstatně menší odměnu? Kontakt atd. Děkuji.
Pokud už jste to realitce zadal tak si dobře přečtěte co za smlouvu jste podepsal a zda když to zrušíte nebo dáte jinam nebudete platit sankce. Dejte inzeráty a prodávejte sám, já bych ale nešetřila a realitce prodej zadala.
doplněno 12.04.13 10:08:"megakru..." 3 hodiny času? Jestli jste tak dobrý divím se, že už dávno makléře neděláte. Kamarád ho dělá, na jeden byt-dům jede se zájemci několikrát a najede dost km k ničemu, ano za některý zprostředkovaný prodej má i víc jak 30 000 ale je to tak 2x do roka.
Už jsem nějaké nemovitosti kupoval i prodával a vždy jsem si vše vyřídil sám. Platit někomu za 3 hodiny jeho času 30 tisíc? To bych musel být blázen. Smlouvu není problém napsat stejně jako návrh na vklad do katastru, akorát notářská úschova peněz je poměrně drahá pokud je potřeba, dá se to řešit i jinak. Cokoliv se dá na webu sehnat a potom jen upravit. Btw. jednou jsem byl přizván ke koupi nemovitosti. Ve dvou smluvách, která sepsal notář, byla tak závažná chyba, že by kupující přišli o nemovitost i peníze. A všichni ti přeplacení zprostředkovatelé by si nad tím umyli ruce, protože oni za nic neručí, jen berou provize. Dodnes si říkám, jestli to byl záměr nebo jen naprostá neschopnost absolventa nějaké školy v Plzni.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.