Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, obracím se na Vás s prosbou o radu, která se týká opravy nájezdu u garáže. Nájezd se mi začal postupem času drolit čím dál více, tak jsem si řekl, že s tím musím něco udělat, abych se jednou nepropadl i s autem.
Prozatím jsem odsekal a vymetl nesoudržné částí původního betonu a provedl jsem nátěr kovové konstrukce předgarážového kanálku. Nyní už k dotazu a to, co konkrétního k opravě nájezdu použít? Jedná se mi hlavně o vyspravení vlastního nájezdu (hloubka defektů do cca 25 mm a také dobetonování vydrolených míst kolem konstrukce kanálku (na foto červenohnědá konstrukce).
Mám použít normální cement spolu s kopaným pískem, příp. prosívkou a nebo koupit něco z řady betonových potěrů značek Knauf nebo Cemix? Děkuji za rady, foto přikládám.
Moc nerozumím otázce. Spravit by to mělo jít tak aj tak, ale s ničím speciálním nemám zkušenosti. Já osobně bych to případně zasypala a použila normální cement. Nicméně jsem přesvědčená, že něco co se jmenuje cementový potěr bude vypadat úplně stejne...
Dobrý den, zakoupil jsem následující betonový potěr:
stavomarket.cz/... a penetraci Socrait bal.cz/... .
Myslíte, že uvedený betonový potěr bude dobrý? Hlavně mě zarazilo, že se jedná o jemný potěr pro vrstvy do 30 mm (to je cca 70% zamýšlené aplikace a pak je pár míst kde je třeba i takových 50 mm až 70 mm (30%). Mohu použít i tento jemný potěr i pro tato místa?
Jedná se mi o to aby to drželo i v tlustší vrstvě a neměl zbytečně doma rozdělaných pět pytlů různých zrnitostí. Díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.