Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ral 7010

Od: flyer odpovědí: 8 změna:

Zdravím,

hledám tuto barvu ve spreji, ale bohužel ji nikde nemohu najít. A firmy, které jsem kontaktoval, bohužel nabízejí jen namíchání do plechovky.

RAL 7010 - ralcolor.net/...

V nejhorším případě návrh, která dostupná barva ve spreji je nejpodobnější?

Děkuji všem za odpovědi!

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzs*
hodnocení

2x

albatros498022*
hodnocení

0x

Slušný míchací centra ti to udělají i ve spray , tydy v Plzni s tím nemám problém můžu si vybrat.

flyer
hodnocení

díky, nejlépe by bylo v praze :) ale i to poštou to jde :)

albatros498022*

zítra jsem schopen zjistit a dám vědět víc

doplněno 10.04.13 00:19:

pošli kontakt na mobil aby se když tak dala dopoledne poslat email Albatros498022@centrum.

doplněno 10.04.13 13:20:

Tak barva není problém, ale naplnění do spraye ano protože nemají momentálně nádobky, budou až v pondělí pak bez problémů, ale to je asi pozdě.

flyer
hodnocení

dobře, i když tak trochu to spěchá, nejlépe do pátku tu barvu potřebuji mít.

flyer
hodnocení

Dík, sice jsem to posunul kvůli doručení, ale každopádně v pondělí už se to bude barvit, tak to objednám z toho e-shopu.

flyer
hodnocení

ahoj, poslal jsem ti e-mail, že bych tedy měl zájem, v té prodejně to již nemají.

flyer
hodnocení

A namíchání u nich mi přijde docela drahé na jednu plechovku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]