Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Barva žaluzií x stínění

Od: rajfer148* odpovědí: 3 změna:

Zdravím, potřeboval bych poradit s výběrem barvy horizontálních žaluzií. Potřebuji aby co nejvíce zakryly světlo, ale zároveň se mi do interieru nehodí něco co vypadá jako pěst na oko, třeba černá barva. Napiště své zkušenosti, přes bílé lamely mi světlo při prosvítalo a nebyly moc efektivní. Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

laybor*
hodnocení

0x

Z jedné strany mám stříbrnou ,z druhé zlatou a neprosvítá nic , když je zataženo tak je tma , asi záleží na výrobci .

ladinpraha*
hodnocení

0x

Já měl kdysi meziokenní žaluzie v hnědé metalíze a po zkušenosti s touhle barvou jsem dal stejné i na plastová okna. poku jsem měl možnost vidět, tak čím světlejší barva, tím víc světla odrazí do místnosti.

hodnocení

0x

Já si myslím, že barva žaluzie je jen půl účinku. Je důležité, z jakého jsou materiálu. Mohou být krémové a příjemné na pohled v místnosti a přitom nepropouštět světlo. ;) Nedávno jsem při čekání na bus, koukala na reklamu na výrobu a potisk horizontálních žaluzií. Nemuselo by to vypadat špatně, dobře zvolený motiv přes celé okno nebo celou zeď. O tom jsem přemýšlela při čekání na bus.:D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]