Nejste přihlášen/a.
Dobrý den před 4týdny jsem dala i-robota vysavač do servisu, aby mi ho vyčistily a daly novou baterii. Kamarádka to samé udělala vlovi a do týdne ho měla zpět. Jelikož jsem po operaci páteře a nutně ho potřebuji jelikož jinak nemohu uklízet volala jsem do servisu. Tam mi bylo řečeno, že na to nemaji čas a že nemusejí s opravou spěchat jelikož již neni v záruce. Co mohu udělat a jak dlouho ho mohou opravovat? Děkuji samková
Termín dokončení opravy je třeba domluvit při jejím objednání (sjednání), teď nezbývá než počkat a nebo servisu ´smlouvu´ o opravě vypovědět - buďto se ´chytí za nos´ a opravu urychlí a nebo bude možné vysavač vyzvednout a dát opravit jinam.
Spoléhat na to, co a jak "udělala kámoška" nelze.
vaše kamarádka dala do servisu svůj vysavač zrovna v době když nebylo tolik práce , nyní je práce více , buď můžete počkat až na váš vysavač příjde řada nebo od opravy můžete odejít a dát jej do jiného servisu kde na tom ovšem mohou být stejně. Vaše záda s prominutím nikoho v servisu nezajímají. Pokud chcete váš vysavač upřednostnit máte možnost si za toto zaplatit při vyřizování.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.