Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na opraváře

Od: lenkasamkova odpovědí: 4 změna:

Dobrý den před 4týdny jsem dala i-robota vysavač do servisu, aby mi ho vyčistily a daly novou baterii. Kamarádka to samé udělala vlovi a do týdne ho měla zpět. Jelikož jsem po operaci páteře a nutně ho potřebuji jelikož jinak nemohu uklízet volala jsem do servisu. Tam mi bylo řečeno, že na to nemaji čas a že nemusejí s opravou spěchat jelikož již neni v záruce. Co mohu udělat a jak dlouho ho mohou opravovat? Děkuji samková

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Termín dokončení opravy je třeba domluvit při jejím objednání (sjednání), teď nezbývá než počkat a nebo servisu ´smlouvu´ o opravě vypovědět - buďto se ´chytí za nos´ a opravu urychlí a nebo bude možné vysavač vyzvednout a dát opravit jinam.

Spoléhat na to, co a jak "udělala kámoška" nelze.

daniell*
hodnocení

0x

vaše kamarádka dala do servisu svůj vysavač zrovna v době když nebylo tolik práce , nyní je práce více , buď můžete počkat až na váš vysavač příjde řada nebo od opravy můžete odejít a dát jej do jiného servisu kde na tom ovšem mohou být stejně. Vaše záda s prominutím nikoho v servisu nezajímají. Pokud chcete váš vysavač upřednostnit máte možnost si za toto zaplatit při vyřizování.

hodnocení

0x

Jaká byla odhadní cena opravy? Neoplatí se vám nový? Buď lepší nebo za 500kč z Kaufu, který pak budete používat při malování a tak? *hej*

pb®

I-robot je robotický vysavač s pořizovací cenou asi od 7000Kč výš. Nový by se asi nevyplatil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]