Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Česká obuv

Od: eda* odpovědí: 19 změna:

Sháním nějakou pánskou vycházkovou obuv a chtěl bych podpořit české výrobce - znáte nějaké? Nejde mi o českou značku, ale o české boty. Já jsem našel jenom Santé, dokonce se mi líbil i konkrétní model, ale neměli velikost, tak ať si trhnou, když to mají pro trpaslíky :) Je tu však na výběr někdo jiný?

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
eda*
hodnocení

Hele dík - myslel jsem, že to Fare vyrábí boty jen pro děcka. Jenom se mi nezdá, že jsou ty botky tak levné. Není v tom nějaká levárna? Vždyť za tu cenu by jim lidi měli ruce uthat. Jak je na tom Fare kvalitativně?

Kvaliru nevim, ale prej je pouzival bejvalej prezident.

eda*

Tak ale to není moc dobrá reklama, žejo?

hodnocení

0x

Já bych hrozně ráda znala úplně a 100% českou firmu. Jakoukoliv, výrobce čehokoliv. Čistě českou firmu! A ikdyž ji naleznete, tak zjistíte, že komponenty vyrábějí firmy na celém světě a Češi to smontovávají dohromady. Případně česká firma přiveze, zabalí a vyexpeduje se svým logem. *plac*Santé dostanete koupit i ve zdravotnických potřebách. A když v obchodě není, objednají podle katalogu a podle požadavků zákazníka. ;)

vojta123*
hodnocení

0x

Doufám že v Šebkovicích u Třebíče má výrobu Garmisch.

majsterjoe*
hodnocení

0x

Stare, dobre Prestige?

prestizky.cz/...

eda*
hodnocení

Nojó, to je ale pro důchodce - já bych chtěl něco pro muže 25-55.

Jinak jsem ještě našel Botas 66, ale ty působí právě "smontovaně" - kdo ví, kde to dělají.

majsterjoe*

Pro duchodce? Jak to myslis? DIvala ses na ty boty? Ja vim, zadna extravagance, ale mozna o to jde.

Tohle vám přijde pro důchodce?

madeincz

VE SKUTČI (tj. v ČR)!

Docela by mě zajímalo, jak se dá z obrázku taková smontovanost poznat. Zrovna u Botasu bych o to, kde vyrábí, neměl strach (na internetu se konec konců dá najít dost fotek z výroby, nečekaně třeba tady: facebook.com/... ).

Cizinci jsou z toho vyplesklý ( facebook.com/...) a mi místo toho abychom to kupovali a byli trochu rádi, že se tu ještě pořád něco opravdu VYRÁBÍ (= ne objednává z čínskýho katalogu), nad tím ohrnujem nos s tím, že to "vypadá smontovaně"(mimochodem, zajímalo by mě, kterýho s prominutím pitomce by napadlo tady "smontovávat"zrovna boty; to se dělá u aut nebo u hodinek, kde je výroba určitých komponent znatelně náročnější než ono "smontování").

Někdo se tu snaží pořád dávat lidem práci (lidem, kteří pak ze svýho platu přispívají na silnice, veřejný osvětlení, zdravotníctví, školství, důchody...), i když to v dnešní době opravdu není jednoduchý a pak mu to nějakej "trouba"na internetu sabotuje tím, že všeználkovsky mele o věcech, o kterých nic neví, ale dost možná tím dokáže ovlivnit i ostatní (zvlášť v diskuzích jako je tato).

aaaaaaa*
hodnocení

0x

Sice neporadím,ale souhlas s myšlenkou nic nekupovat od Vietnamců.Vůbec nic.Ať se vrátí tak odkud přišli a tím se po čase vráti naše Česko tam kde bylo ze svou vyrobou.Nejen Vietnamci.

Ale i další pristěhovalci,kteři berou Čechům práci.

prochy35*
06.04.13 19:59

souhlasím :)

barb*
hodnocení

0x

Pání,to je parádní,že tohle lidi ještě vyhledávají :) Počkejte dva roky a můžete je mít ode mě,právě na to studuji :D

doplněno 07.04.13 17:32:

A jinak já mám dobré zkušenosti s touto firmou: obuvjana.cz/...

doplněno 07.04.13 17:33:

I když teď koukám,že dělají jen dámskou,tak nic :/ Tak kdyžtak pro vaši paní :D

mowla*
hodnocení

0x

Pokud je Baťa ´dost česká´ firma... :-D

Doporučuju Weinbrenner, na vycházky do města nebo nenáročného terénu jsou výborné - vlastní zkušenost...

hodnocení

0x

já si kupuji kvalitní obuv která, se mi líbí a jsou pro mne pohodlné

a na výrobci mě nezáleží, a to že se "smontují" třeba v Číně je mi jedno, chodit se mi v nich bude stejně dobře jakoby byly "smontovány" třeba u nás,no né?

eda*

Tak samozřejmě Vy jste spotřebitel a Vy rozhodujete, komu dáte své peníze. Já preferuji českého/evropského výrobce, protože z něj mám nepřímo prospěch i já a vím, že mi moje boty/oblečení/elektroniku nevyrábí 10ti leté dítě za nelidských podmínek v dílně někde ve 3tím světě.

hodnocení

0x

já již léta chodím v obuvy této propom.cz/... a ještě tak před rokem sem považoval podrážku u těchto bot téměř za nezničitelnou ale poslední dobou registruju že těmto kdysi vynikajícím botám praskaj podrážky asi začali kurna šetřit na kvalitě materiálu *zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]