Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lednice s mrazákem

Od: svejk007* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den ,mám na chatě lednici s mrazákem ,která při teplotě pod 10 stupňů nechladí ani nemrazí .

Nejde nějak odstranit termostat nebo jiná vychytávka jak by se to dalo obejít.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Poklikejte v archivu, taková otázka už tady před nedávnem byla. *hej*

cmelak22
hodnocení

0x

Nechladí protože je tam ekologické chladivo,které funguje jen asi do 10 stupňů.Zlaté staré ledničky a mrazáky na freon.Z tohoto důvodu mám i v zimě na půdě starý mrazák na freon a běží i při minus 20 stupních.A ušetřím,protože v zimě skoro neběží.Na rozdíl od nových šmejdů

majsterjoe*

I nove lednice toto umoznuji, je treba kupovat ale podle tohoto umisteni potrebnout tridu.

cmelak22

jakou třídu?Jak se např.značí?

majsterjoe*

Rika se tomu klimaticka trida. Oznaceni SN.

elektro-spotrebice.cz/...

cmelak22

Vaše rada je asi *haha*na prd.Nejvíce je třída do plus 10 stupňů.Níže se nevyrábí.Takže jak jsem psal,zlaté steré freonové ledničky

hodnocení

0x

chadt.cz/... Zajímavý je ten odstavec nad tabulkou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]