Nejste přihlášen/a.
Dnes mi přišla nabídka s možností snížit náklady na elektřinu.Stačí podepsat smlouvu. Máto ale podmínku úvazku na dva roky. Nemám důvěru k zmíněné nabídce, mám obavy zda zatím není nějaká kulišárna. Proč EON rounou plošně nezlevní elektřinu, na to přeci není potřeba smlouva, když zdražují každý rok tak snad mám za svoji přízeň chápat nabídku jako privilegium. Rád bych přivítal názory odběratelů kteří případně využily nabídku , nižší ceny za dodávku elektřiny na určité období, v předchozích letech.
Před koncem loňského roku také chodili ´agenti s teplou vodou´ a nabízeli ´děsně výhodné smlouvy´ slev při podpisu smlouvy na dobu určitou. Dneska je, obvykle, cena nabízená běžně nižší, než garantovaná oněmi smlouvami - těch, kdo podepsali se to ovšem netýká, ti mají cenu danou smlouvou, vyšší...
Osobně takové nabídky ani neberu do rukou a pokud musím, hážu bez čtení do koše. ´Agenty´ posílám rovnou "někam" - ne-li hůře.
doplněno 04.04.13 21:28:Toť můj názor...
Pro "mowlu"
Co se týče těch cen. Od 1.1.2013 je cena u EONU pevně stanovena a v nabídce je cena od 1.4.2013 za dodávku elektřiny u VT i NT snížena o 6%. Pokud bych akceptoval smlouvu úspora za rok by činila cca 3500,-Kč. Mně spíše nejde na um proč se podbízejí. Asi mají obavy abychom neodešeli k jinému dodavateli. 1) EON má nejdražší elektřinu v RD máme vysokou spotřebu takže nechtějí o takovéto odběratele přijít. 2) Za dva roky pokud si nevzpomeneme na možnost vypovědět smlouvu tak zdraží o 10 %. 3) V domnění, že odejdu k jinému dodavateli učinil jsem poptávku u Bohemia Energy kteří sice nabízí úsporu cca 4500,-Kč (7%) ale taky s úvazkem na 2-10roků. 4) Na závěr bych proto přivítal odpověď opravdu někoho kdo se již takové nabídky zúčastnil, zda doporučí či nedoporučí smlouvu akceptovat.
Díky.
Take nam došlo od EON a ja řikam manželce podivej se jak plačou lidi co si fixli na 2 roky u RWE a ta ted zlevňuje a co fixanti ti jen koukají takže je lepší zaplatit trochu víc a mít svobodu rozhodnutí , v práci jsem ddokumenty spálil.
Zatím tu čtu jen skeptické úvahy či předsudky, jen těch co to ještě nezkusili se uvázat na dva roky. Elektřina se zlevňovat plošně nebude, na Webu čtu jen o zdražování a porovnám-li faktury za minulá léta, stále cena elektřiny stoupá. Proto se svobodně rozhodnu bez nějakých předsudků buď přejít k Bohemia Energy na dva roky kde nabízí úsporu (7%) za rok 4350,-Kč + 500,-Kč bonus. U EONu nabízí (6%) žádný bonus a úspora ročně 3730,-Kč (při fixaci na dva roky a průměrné spotřebě v porovnání s rokem 2012 VT 1,56 MWh + NT 19.72 MWh), což není zanedbatelné. Uvádím názorný příklad naší domácnosti kde vyplývá využít nabídky, neplatit zbytečne víc a za dva roky když bude opět výhodná nabídka neotálet a využít ji a případně i změnit dodavatele.
PS. (viz příloha)
doplněno 06.04.13 08:19:Nabídka od Bohemia Energi.
doplněno 06.04.13 10:37:Doplňuji (obrázek) přílohu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.