Nejste přihlášen/a.
Po pořízení nové kuchyňské linky řeším problém jak na ni přichytit mlýnky.
Problém je v tloušťce desky, která je tak velká, že se čelisti mlýnku dostatečně neroztáhnou.
Pokud tam některý mlýnek přez to dostanu, ničím si tím spodní plochu desky. (V místě kde se utahuje šroub mlýnku je zakončení povrchové úpravy desky).
Chtělo by to nějaký k desce přívětivý adaptér, na který by se potom přišrouboval mlýnek. Nedělá se něco takového?
Před nějakým časem jsem řešil stejný problém - pomocí svěrek (něco podobného - uni-max.cz/... ) jsem k pracovní desce upínal kuchyňské prkénko (nebo jiné - prostě stačí kus desky) a teprve na ně mlýnek.
Při výrobě nové kuchyňské linky jsem s tím to počítala a nechala si do linky zabudovat výsuvnou desku. Tato rada vám asi nepomůže, máteli linku hotovou. Nebo nešla by výsuvná deska zabudovat pod kuchyňský stůl? Je to jen nápad a nevím, zda je v praxi proveditelný. Ale slovo NEJDE neexistuje (když se chce přemýšlet).
mam 1mm nerez plech a stáhnu to jak ze spoda tak i zvrch a bez problémů,na lince nic není
doplněno 06.04.13 10:45:na 4 cm desku chytnu jak mlýnek na maso i na strouhanku.asi máte nějaky starší typ na tenkou desku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.