Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyčistit napouštěcí ventil WC?

Od: zahada odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

mám takový problém, přestala se nám napouštět nádržka u kombi WC. Hledala jsem na netu a našla jsem článek na hobby na iDnesu, kde čtu:

"Když voda do nádržky nenatéká, je třeba vypnout přívod vody pomocí roháčku za klozetem a celý napouštěcí ventil vyjmout a vyčistit (viz přesný postup na našem videu)."

Myslím, že to bude to, co potřebuji, ale problém je v tom, že to jejich video už je smazané, takže bych se chtěla zeptat zda by mi to někdo nemohl popsat slovně?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

2x

Nevím, jaký typ splachovače máte, ale i zde je video s návodem, jak ventil vyčistit, navíc je to tam i stručně popsané:

cs.wikiversity.org/...

ladaadal*
hodnocení

0x

Ano, je to to, co potřebuješ. Video ti oskytl hanher a jinak, jsi-li ty nebo partner trochu zručný, vyčistíš to bez i bez videa. Prostě se to rozebere, pročistí vodou a znovu poskládá.

zahada
hodnocení

Tak super, už to funguje:)

Jo, je to relativně intuitivní, ale šlo to tak hrozně ztuha, že jsem si myslela že to musím dělat blbě (a pokud budu pokračovat, že tu urvu), a ono né:))

ladaadal*

Tak vidíš, že jsi šikula. Zatuhlý to je vždycky, to ten vodní kámen - sviňa jedna, ten vám rozbil napouštění*smich*.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]