Nejste přihlášen/a.
Při praní frot.ručníků jsou vždy tvrdé už jsem zkoušel vše jiný prášek jinou aviváž stále stejné poradte.
měla jsem také takový problém. Udělala jsem velikou blbost, protože jsem předeprala v Namo, přidala do prášku sodu a teplotu na 90ˇC. Pání, jaké já jsem vytáhla z pračky panely. Normálně desky se struhadlem to byly! nepomohla ani to, že tam byla aviváž. Když jsem se uklidnila, nalila jsem do praní víc jak půl octa, bez prášku, teplotu na 60´C a vytáhla jsem parádu. I teď, dávám aviváže jen malinko, polovinu doporučené dávky.
Zkuste místo sypkého prášku nějaký gel (persil, ariel) nebo ty gelové kapsle. Aviváž nepoužáve protože ručníky po ní tolik nesají, a dáváme je do sušičky odtud jsou krásně měkké a bez aviváže. Tak zkuste ten gel a trošku aviváže nebo ocet
doplněno 02.04.13 13:59:Ještě bych vám doporučil dávat menší množství prášku ono to má taky vliv na tvrdost vody a hlavně je dostatečně vymáchat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.