Nejste přihlášen/a.
Ahoj, máte někdo zkušenosti s pojištěním Domov+od Slavia pojišťovny? Vážně o něm přemýšlím, protože zahrnuje i pojištění věcí uložených v garáži na jiné adrese (můj případ) a navíc v doplňkovém pojištění mají i únik vody z akvária. No a my máme obrovské mořské akvárko a bohužel už se to jednou stalo.
nejdříve se podívejte na podmínky a pak zjistíte, že je nereálné mít pojištěnou garáž . Pojistí jí tak proti ohni a to ještě musí být vaše a věci vám nikdo neuzná. U akvárka taky pozor na jak velké se to zvtahuje .
Prolítnul jsem pojistné podmínky a za mě ani omylem. Akvárko o objemu max.50l tam snad psát ani nemuseli. Peníze můžete vyhodit zajímavějším způsobem nebo hledejte dál.
doplněno 31.03.13 22:33:Artik, proč zloději. Víte, jak máte pojištěno, víte, že platíte za něco, co nikdy nedostanete a je na smlouvě Váš podpis. Proč?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.