Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pojištění domácnosti

Od: barborka* odpovědí: 3 změna:

Ahoj, máte někdo zkušenosti s pojištěním Domov+od Slavia pojišťovny? Vážně o něm přemýšlím, protože zahrnuje i pojištění věcí uložených v garáži na jiné adrese (můj případ) a navíc v doplňkovém pojištění mají i únik vody z akvária. No a my máme obrovské mořské akvárko a bohužel už se to jednou stalo. :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

artik*
hodnocení

0x

nejdříve se podívejte na podmínky a pak zjistíte, že je nereálné mít pojištěnou garáž . Pojistí jí tak proti ohni a to ještě musí být vaše a věci vám nikdo neuzná. U akvárka taky pozor na jak velké se to zvtahuje .

Prolítnul jsem pojistné podmínky a za mě ani omylem. Akvárko o objemu max.50l tam snad psát ani nemuseli. Peníze můžete vyhodit zajímavějším způsobem nebo hledejte dál.

doplněno 31.03.13 22:33:

Artik, proč zloději. Víte, jak máte pojištěno, víte, že platíte za něco, co nikdy nedostanete a je na smlouvě Váš podpis. Proč?

artik*

přesně zrovna to řeším , nechl jsem si pojistit provozovnu na 500 tis , proti krádeži ,ale podle podmínek můžou plnit pouze do 30 tis. protože na 500tis. nemám zabezpečení . Pojištění 500 tis. stojí 4900,- a pojištění 30 tis. stojí asi 700,- . Ale pojistit to nechaj , zloději

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]