Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat jestli máte někdo zkušesnoti s míčky do sušičky?
Já mám peřinu 2x2m, náplň prachové peří. Výrobce doporučuje prát ve vodě a do sušičky dát 3 tenisové míčky. Snad předloni jsem štepdeku nechala vyprat, protože bych ji do pračky nedostala, ukázala jsem našitý lístek s pokyny a dala jsem ty tři tenisáky. Když jsem peřinu vyzvedávala, paní říkala, že ty míčky jsou bezva nápad, že už si je také koupili a budou je používat i k prádlu. Prádlo že je potom načechrané a není tak pomačkané. Já sama nevím, sušičku nemám. Je to nesplnitelný sen.
Já jsem měla tenisáky. Sebrala jsem je svému psu, vyprala v mydlinkách s prádlem. Udělaly službu jako nějaké speciálky.
Nechala jsem si dovést míčky do sušky s Anglie. Použila jsem je asi na 3 sušení (4 ks). Dělají v sušce neskutečný kravál, jsou tvrdé, sice po asi půl hodině sušení změknou a už tolik randálu nenadělají. Nyní už je nepoužívám, zničili mi buden sušičky (jsou v něm vytlačeny malé tečky). Ani jsem za ta sušení nepoznala výraznu úsporu času, či nadýchanější prádlo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.