Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blum Aventos

Od: hanicka* odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer moudré hlavičky ;)

chtěla bych Vás moc poprosit o radu. Nechala jsem si na zakázku vyrobit horní kuchyňské skříňky viz.foto níže, ktéré mají otevírání-výklopný systém Blum Aventos. Potřebovala bych poradit, zda je možnost na tomto systému nastavit polohovatelnost při otevření. Jde mi o to, že daná dvířka při otevření se otevřou až nahoru a právě u tohoto systému jsem v kuchyňských studiích viděla, že při otevření dvířek se dvířka zastavily v jakékoliv pozici aniž by se plně otevřely až nahoru. Jde to na tomto výklopném systému Aventos od Blumu, které je na fotce, nebo je nutné si pořídit výklopný systém jiný*nevi*. Předem moc moc děkuji *palec*

S pozdravem a prožitím krásných Velikonočních svátků

Hanička

Blum Aventos

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Aventos se přece dá seřídit dle váhy dvířek. Pak se zastaví v jakékoliv pozici. Přímo na tom kování vidíte ikonu váhy - to je ten systém, jsou tam i stupnice nastavení otvírací síly. Snad napoví video.

Pokud ne, tak by to měl ten truhlář, co to vyrobil, taky nastavit. Očekával bych to jako samozřejmost!

hanicka*
hodnocení

Děkuji za odpověď, co se týče truhláře zhotovitele ,byla to naše poslední spolupráce*stop*jelikož při dotazu na seřízení polohovatelnosti dvířek na mě zíral jak blázna a řekl mi, že to tam asi někde je*zed*každopádně ještě jednou děkuji za odpověď/reakci, dobrá odpověď je Vaše *palec*Pěkný zbytek večera

hanicka*
30.03.13 19:41
hodnocení

foto 2

Blum Aventos #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]