Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer moudré hlavičky
chtěla bych Vás moc poprosit o radu. Nechala jsem si na zakázku vyrobit horní kuchyňské skříňky viz.foto níže, ktéré mají otevírání-výklopný systém Blum Aventos. Potřebovala bych poradit, zda je možnost na tomto systému nastavit polohovatelnost při otevření. Jde mi o to, že daná dvířka při otevření se otevřou až nahoru a právě u tohoto systému jsem v kuchyňských studiích viděla, že při otevření dvířek se dvířka zastavily v jakékoliv pozici aniž by se plně otevřely až nahoru. Jde to na tomto výklopném systému Aventos od Blumu, které je na fotce, nebo je nutné si pořídit výklopný systém jiný. Předem moc moc děkuji
S pozdravem a prožitím krásných Velikonočních svátků
Hanička
Aventos se přece dá seřídit dle váhy dvířek. Pak se zastaví v jakékoliv pozici. Přímo na tom kování vidíte ikonu váhy - to je ten systém, jsou tam i stupnice nastavení otvírací síly. Snad napoví video.
Pokud ne, tak by to měl ten truhlář, co to vyrobil, taky nastavit. Očekával bych to jako samozřejmost!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.