Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zabudování závěsného wc

Od: zuzana7 odpovědí: 8 změna:

dobrý den,

zkoušeli jste někdo zabudovat závěsné wc jinak než se zakoupeným závěsným systémem?

je to podle mne dost velká položka.

děkuji moc za případné rady či postřehy.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

2x

Nezkoušel a ani to zkoušet nebudu. Alcaplast je velmi dobrá značka a pokud můžete vestavný modul pověsit na zeď, jukněte SEM...

spu

já si to svařil sám . cenově sem se vlezl do tisícovky i se splachovací nádržkou

hodnocení

1x

nezkoušel jsem to ani bych o tom neuvažoval a dal bych tam co tam má patřit, obezdíte to okachličkujete a potom se Vám to může zbortit a ušetřený 1 NEBO 2 TIS KČ se určitě vyplatí, moje rada je dejte tam co tam má být a máte klidné spaní*smich*

doplněno 30.03.13 14:39:

tady je nejlevnější co jsem našel zachody.heureka.cz/... , jak se nehodí tak potom levnější už je jenom postavit kadibudku*smich*

zuzana7
hodnocení

jj,kdyby to byly 2 tisíce...

jde to 5 až šesti tisíc nahoru...

Váš instalatér zakoupí značkový závěsný systém za cca 3-3500Kč maximálně...za zbytek do 5tis Kč Vám WC zabuduje a máte to i s prací člověka co tomu rozumí.

Nedělejte experimenty když je to systémově vyřešeno.

Pokud na závěsné WC nemáte, kupte si klasické volně stojící WC...stojí 1/3 ceny závěsného.

olaf71*

to je asi jako bych chtěl nové auto,ale nemám na něj. pokud na ten modul nemáte, tak ho prostě mít nebudete stejně jako já nemám to nové auto

olaf71*
hodnocení

0x

určitě to jde, stačí aby ze zdi koukaly dvě závitové tyče a na ně se dala mísa zavěsit, jen nevím, jak si představujete splachování, když je součástí systému. určitě by to také šlo,ale stejně musíte sehnat kompletní nádržku a ta by se musela někam pověsit a napojit

dfd
hodnocení

0x

odpoved je jednoducha, kdyz na neco nemam tak to nedelam. a volim cestu dostupnejsi, ne zadny podoma harakiri.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]