Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nalepit teploměr na okno

Od: janaron* odpovědí: 9 změna:

jak nalepit venkovní teploměr na plastové okno?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

frankie*
hodnocení

3x

Taky se prodavaji teplomery s takovou packou, ktera ma samolepku. Teplomer se prilepi packou na ram a samotny teplomer tak vlastne kouka do okna... nestal snad ani 100,- v Globusu... samozrejme design velmi jednoduchy, ale decentni :) F

pravdomluvny*
hodnocení

2x

Právě jsem specielně pro tuto odpověď vyzkoušel přilepit pžedmět o váze asi 50g na okno "takovou tou modelovací lepící hmotou". Prodávají v papírnictví - oddělíte potřebný kousek, rozmačkáte mezi prsty a použijete, jako když něco chcete přilepit žvýkačkou. Normálně s tím lepím jen doma, ale jak je vidět, drží to i venku a za mrazu. Výhoda je, že když budete chtít předmět přemístit, prostě ho odtrhnete a nezůstanou žádné stopy. Lepicí hmotu lze použít opakovaně.

technikjirik*
hodnocení

1x

Použijte lepidlo lukapren nebo alkpren. Postupujte dle návodu. Já použil lukapren silolep. Už to drží tři roky v pohodě. Místo ne přilepení jsem zdrsnil smirkovým papírem, nanesl lepidlo na obě lepené plochy a nechal 8 minut vyvětrat a pak lepené plochy spojil a silně stiskl po dobu asi tak 5 sekund. Drží to jako o život.

hodnocení

1x

Lze řešit několika způsoby. Například oboustrannou lepící páskou, přísavkou, kátkým vrutem... A jsou také teploměry s čidlem (na drátku či bez spojení). Jejich cena se pohybuje okolo dvou stovek a ukazují vnější a vnitřní teplotu, většinou čas. Jsou i vybaveny pamětí na max. a min. teploty. O stovku dražší jsou pak i s vlhkoměrem, a ještě o trochu dražší i s tlakoměrem...

hodnocení

1x

napřed si pořádně ověřte, jestli na něj bude zevnitř dobře vidět. Ten tenoučkej proužek v červené (nebo i modré) barvě je dobře vidět většinou jen z určitého úhlu, tak aby jste se nemuseli potom za oknem různě kroutit a hledat nejlepší úhel pohledu. To se stalo dceři.

a proto je opravdu na zkoušku nejlepší oboustranná lepící páska, nesedí? odtrhnu! ale chemopren, alkapren a ty další po přilepení drží fest!

jabraka*
hodnocení

1x

Navrhované způsoby jsou použitelné.Já jsem použil už několikrát sanitární silikon.Je podstatně levnější než lukopren.

Použijte typ acetátový,rychle tvrdne.

JABRAKA

jabraka*

Ještě jednou s tím lepidlem.Mám doma také toto balení,Je jen potřeba předmět asi 2 hodiny přidržet,nebo podepřít plnou pevnost získá do 12 hod.

JB

Jak nalepit teploměr na okno
technikjirik*

sám sebe si nedokážu raději ani představit jak v pátem patře v -5°C dvanáct hodin držím teploměr na jednom místě a manželka mi nosí svačinu a kontroluje moji tělesnou teplotu a po dvanácti hodinách mi poděkuje za "obětavost" hraničící s blbostí...

doplněno 15.01.09 14:59:

i dvě hodiny by mi stačili na totální spitomění

piky3*
hodnocení

0x

jednoduse oboustranou lepici pasku!

jine lepidla - chemoprem patex apd jsou na prd, nebot vam v tom mrazu neuschnou a musel by jste to drzet jak chuj

ale oboustrana lepici paska je za kazde teploty.. odmastit a nalepit!

a jinak neni na skodu proste vzit aku vratacku nebo sroubovak a proste na drzo to tam chytnout na sroubek.

stejne tak jak se chytaji zaluzie kovani a jine doplnky na okna/dvere.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]