Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s vrtačkou - neotáčí se vrták

Od: tydyt89 odpovědí: 10 změna:

vrtám do panelu, vrták se točí ale když ho ztrčím do diry, tak se točit přestane. Kde může být problém? díky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Málo informací, napřed zkus kličkou řádně utáhnout sklíčidlo.

albatros498022*
hodnocení

0x

Co je to za vrtačku? Podle toho se dá usuzovat na druh závady.

erik*
hodnocení

0x

Utáhni sklíčidlo a více inf.napiš.

ladaadal*
hodnocení

0x

Přestane se točit jen vrták, nebo celé sklíčidlo? Může být volný vrták, nebo v případě dvourychlostní - není špatně zařazená rychlost?

hodnocení

0x

Třebas v tom panelu zrovna trefil armatůru (ocelovou výztuhu).

Vyfoukej vyvrtanou díru vzduchem a posviť tam baterkou.

A nebo něco jinýho ...

To by mu nezastavilo vrták. Navíc by ho to dost praštilo přes prsty.

ladaadal*

Nebo by se začal točit jako v kreslený pohádce *smich*. Ale je fakt, že tazatel to neupřesnil jak, kdy a kde se to zastavilo. Vlastně mohl myslet to, že se mu to kouslo a už se to nechce točit, takže ani tuhle možnost bych zatím nezavrhoval.

tesyk*

Nebo navrtal kabel k zásuvce a přerušil proud :D

To bych dvakrát moc neříkal. Málem se mi to jednou povedlo. :DTrefil jsem se do husího krku, naštěstí vrtačka vrtala dál. *smich*

mowla*

Navrtat někdy kabel ve zdi se povedlo skoro každému, kdo ´párkrát´ do zdi vrtal - aspoň v mém okolí (skromně musím podotknout - včetně mne ;) ).

Ale ještě lepší je navrtat vodovod (navrtal známý při montáži kuchňské linky) nebo podlahové topení (jinému známému montovala´firma´ zarážku dveří)... *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]