Nejste přihlášen/a.
Nedovedu si představit, že bych trvale spával s partnerkou pod dvou(peřinou, dekou a pod.). Já se v noci často převaluju a je mi dost teplo a rád se odkopávám. Už jsem to skusil s partnerkou na cestách a humus! Přešel jste někdo ze spaní, kdy každý má svou deku na spaní s partenerkou pod dvoudekou a proč?!
Je to věc osobních priorit jako všechno. S jedním partnerem jsem v minulosti dvoudeku měla, a až na vyjímky nám to vyhovovalo - byli jsme zvyklí spát blízko u sebe, takže to bylo snadnější, než řešit, jak překrýt deky dvě, aby pod ně netáhlo, navíc jsme žili v opravdu chladném bytě a tak nám přišlo vhod, že můžeme být oba zakrytí i při špoustě postelových radovánek. Tolik tedy k výhodám. Asi je to tak nějak intimnější. Jsou ale muži, se kterými si to představit neumím, třeba proto, že se hodně převalují, nebo proto, že spím v natolik rozdílné poloze, než poni, že by nám i dvoudeka byla malá.
Pod dvoudekou tak v neděli, když se natáhneme odpoledne po obědě na půl hodinky a je chladno. V noci by to nešlo, ze spaní kradu peřinu manželce, i když máme každý svoji, jak by to vypadalo při dvojité si neumím představit. Nejspíš bych spal jako ve spacáku a manželka bez peřiny. Takže by mě budila, abych ji vrátil a tak by to šlo až do rána. Nevyspali bychom se ani jeden.
Pod dvoudekou (prošívanou kapnou) jsem na chalupě spala 30 let, můj muž se v noci rád tulí a já ráno nadávala, že jsem jak horník v závalu. Mě bylo horko a on mě vytrvale celou noc zakrýval. Ani si nedovedete představit jak jsem se těšívala domů kde máme kapnu každý svou jelikož moje maminka měla rozum a koupila mi je do výbavy, teprve loni se mi podařilo ho přesvědčit, že i na chalupě už se v pohodě vyspím.
Vzhledem k tomu, že manželka zbožňuje svou nadýchanou duchnu a já naopak spím pod dekou z ovčího rouna je odpověď jasná - NE... důvody jsem už zmínil.
Ale jinak je to jako se vším - sto lidí = sto chutí... každému vyhovuje něco jiného. Někdo má rád romantické tulení, jiný nesnese pomyšlení (nebo neusne) na něco takového, protože si připadá jako ve svěráku. Někdo se odkopává, někdo s přikrývá až po bradu. Někdo se v noci sotva otočí, jiný cestuje po celé posteli...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.