Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,máte někdo nějaký nápad,jak opravit propálené šusťákové kalhoty,třeba nějakou nalepovací záplatou.Za každou radu děkuji.solangei
Nevím, jestli existuje nějaké nalepovací záplata bez zažehlování, s tím jsem se nesetkala. A se zažehlovací záplatou to také nevidím jako dobré řešení. Já jsem to řešila tak, že když jsem spravovala šusťáky, ať už to byly škuby a nebo povolené švy, v příhodném místě jsem rozpárala podšívku. Tak jsem se dostala k samotné šusťákovině a zašila buď šev (to bylo celkem jednoduché) a nebo přišila záplatu. Zpět jsem ji vložila do podšívky a tu zašila venkovním švem. Stejně tak jsem to prováděla u bund a oteplováků - je prostě důležité dostat se dovnitř k vrchní látce. Je to sice pěkná piplačka, ale dá se to tak spravit. Snad jsem to popsala dostatečně?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.